09.07.2013

Togvinduer sender reklamer direkte til dit sind.

Fra News that matters.
9. juli 2013.

Reklametavler. Radio-reklamer. Pop-up-bannere. Du kan se og høre reklamer overalt, men et nyt koncept bringer bogstaveligt talt reklamerne ind i dit kranium.

Søvnige pendlere i Tyskland, der hvilede hovedet på togets vinduer, fik for nyligt en overraskelse, da de hørte en reklame, som ingen andre kunne høre. De drømte ikke: En sender, der var knyttet til vinduerne i togene i München og Nordrhein-Westfalen sendte højfrekvente vibrationer til ruden, så at stemmerne kunne høres gennem knogleforbindelserne.

En annoncekampagne fra BBDO-argenturet i Düsseldorf i Tyskland blev i januar lanceret som en grundmodel på vegne af TV-selskabet Sky Deutschland. Nu planlægger agenturet at køre kampagnen i hele Tyskland. Den reklamerer for Sky’s nye mobil-app.

"Passagererne blev overraskede og nød denne nye form for reklame," sagde BBDO i Tyskland til Mashable. "Yderst opmuntrende.”

Source: Southland Times

Kommentar:
Jeg har længe advaret de Kristne om, at regeringerne er på udkig efter værktøjer til at styre dine tanker. Her er det så.

Mens du sover i et tog, siver der reklamer ind. De siger til dig, at du skal stemme på de "rigtige ledere", understøtte de "rigtige bevægelser" og acceptere den nye "Èn verdensreligion".

Når du vågner op, føler du et ønske om at gøre det. Overbevist? Kun Den Hellige Ånds magt vil være i stand til at tilsidesætte den slags hypnotisk meddelelse, der leveres med massebedragets våben.

Dette er et værktøj, der er meget nyttigt for den sidste og endelige Antikrist. Ingen tvivl om, at alle, der ikke har deres navn indskrevet i Livets Bog, vil tilbede ham.

Salme 69:29:
”Slet dem af livets bog, de skal ikke stå optegnet sammen med retfærdige!”

Åbenbaring 20:15:
”Og hvis nogen ikke fandtes indskrevet i livets bog, blev han styrtet i ildsøen.”

Kun Jesus Messias kan skrive dit navn i "Livets Bog". Kun Han kan frelse dig fra at falde i djævelens mange forskellige fælder. Husk: Det er "bukkene", der styrer verden. Er du en af deres tilhængere?