29.08.2013

Iran: Israel vil blive det første offer for Amerikanske angreb på Syrien.

Fra News that matters
28. august 2013.

Iran er klar til at beordre sine Jihad-støtter til at angribe Israel, hvis der kommer et NATO-angreb på Syrien.

Et højtstående medlem af Irans Parlament sagde mandag, at et Amerikansk angreb på Syrien var usandsynligt, men hvis det skulle ske, ville Israel blive det første offer for efterfølgende vold, rapporterede Irans Nationale FARS-News Agency.

"Der vil ingen militære angreb blive udført imod Syrien," sagde Generaldirektøren for Parlamentet for ”International Affairs”, Hossein Sheikholeslam. "Men hvis det skulle ske, hvilket er umuligt, bliver det Zionistiske regime det første offer for et militært angreb på Syrien."

Sheikholeslam hævdede, at den Syriske hær er særdeles egnet til at forsvare sig mod militære aktioner, og at den kunne angribe og jævne dele af Israel med jorden, hvilket - sagde han - ikke ville være i USA’s interesse.

Source: The Algemeiner.com

Kommentar:
Hvis du ikke tror, Iran ønsker at ødelægge Israel, og vil gøre det, hvis de får atomvåben, så hør efter nu:

Israel er ikke NATO. Israel er ikke Obama, og helt sikkert ikke David Cameron eller Paris.

Hvis London og Washington angriber Syrien, hvorfor så hævne det på Israel?

Hvis Iran ingen planer havde om at ødelægge Israel, så skulle Kazakstan måske trues med et hævnangreb. Eller hvad med Indien?

Den politiske årsag til, at Israel bliver valgt som et Islamisk mål, er, at der allerede er 50.000 Islamiske raketter ved Israels grænse. Og da Iran endnu ikke har udviklet ballistisk missilteknologi, kan ingen Iranske missiler nå London eller New York. Så en trussel om repressalier mod NATO-angriberne ville bare være sludder og vrøvl ligesom mange andre udtalelser.

Men Vestlige medier fordrejer og forvrænger beskeden. Verden lever i uvidenhed og benægtelse overfor truslerne fra den Islamiske Revolution i Iran.

Esaj 44:24-25:
”Dette siger Herren, der løskøber dig, han som dannede dig fra moders liv: Jeg, Herren, har skabt alt. Jeg alene har spændt himlen ud, jeg har bredt jorden ud, hvem var med mig?”

”Jeg kuldkaster orakelpræsters varsler, gør spåmænd til tåber, slår vismænd tilbage og gør deres viden til dårskab.”

Så længe Israel er målet for den Iranske aggression, lukker de fleste mennesker øjnene, og accepterer eller hvidvasker denne ondskab.

Men ikke du, formoder jeg?
------------------------------------------------------------------------------------------------
"I, der elsker Herren, skal hade det onde; han bevarer sine frommes liv og redder dem fra de ugudelige." Salm 97:10.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Iran: Et angreb på Syrien vil være Israels undergang