18.08.2013

Muslimer bruger skolerne til at sikre fodfæste i Europa.

Fra Endtimeheadlines/
18. august 2013.

Islamisk uddannelse gennemtrænger de offentlige skoler og universiteter i den Europæiske Union, uden at man bekymrer sig om at adskille staten og Moskeerne. Det er en dokumentation af den voksende religiøse og kulturelle indvirkning, som den støt stigende Muslimske befolkning har på kontinentet.

Det Katolske universitet i Leuven – det ældste universitet i Belgien og i mere end 500 år en stor bidragyder til udviklingen af den Romersk Katolske teologi – har besluttet at tilbyde en grad i Islamisk teologi fra 2014. Det har fanget Soeren Kerns opmærksomhed. Han er seniormedarbejder ved Gatestone Instituttet i New York og ved gruppens strategiske undersøgelse i Madrid.

"Den hastige vækst af uddannelse i Islamisk teologi retfærdiggøres af Europæiske regeringer – der yder tilskud med skatteydernes penge til undervisningen i Islam ved Europæiske universiteter - som en måde at "professionalisere" uddannelsen af Muslimske Imamer eller religiøse lærere, hvoraf mange ikke engang taler sproget i deres Europæiske værtslande," skrev Kern i en artikel med titlen "Islam erobrer højere Europæisk uddannelse." Den blev offentliggjort i denne uge af Gatestone Instituttets Internationale Politiske Råd.

"Nogle Europæiske regeringer mener, at ved at kontrollere den religiøse uddannelse af Imamer, kan de fremme etableringen af en "Europæisk Islam," der kombinerer Islamiske principper og forpligtelser med Europæiske værdier og traditioner, som regel, demokrati, menneskerettigheder og ligestilling mellem kønnene, bemærkede Kern.

"Men kritikere siger, at en bestræbelse på at skabe et Europæisk Islam er naiv og misforstået, og kun vil tjene til at bidrage til den generelle udbredelse af en religiøs og politisk ideologi, der i sig selv er imod alle aspekter af den Europæiske form for liv." More
------------------------------------------------------------------------------------------------
"Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer. Men det ved I, at vidste husets herre, i hvilken nattevagt tyven kommer, ville han våge og forhindre, at nogen brød ind i hans hus. Derfor skal I også være rede, for Menneskesønnen kommer i den time, I ikke venter det." Matt 24:42-44.