04.09.2013

At stå på samme side som Islam for at tvinge en to-statsløsning igennem i Israel er forfejlet Kristendom.

Fra News that matters
25. september 2009.

Underskriverne siger, at de støtter Israels ret til sikkerhed og Palæstinensernes ret til deres egen suveræne og sikre stat.

Bill Hybels er en kristen leder, der tager parti for Islam for at tvinge en to-statsløsning igennem i Israel.

Bill Hybels fra Willow Creek Community Church er blandt de 30 kristne ledere, der i tirsdags gav udtryk for deres støtte til Præsident Obamas vision om at løse det ømtålelige spørgsmål: Den Palæstinensisk-Israelske konflikt.

Andre, blandt de dominerende kirkeledere, der har underskrevet, er Rev. Mark Hanson, som er den præsiderende biskop for den Evangeliske Lutherske Kirke i Amerika.

Underskriverne er en meget forskelligartet gruppe, bestående af over 30 religiøse mennesker, herunder Rabbinere og Imamer. De  siger, at de støtter Israels ret til sikkerhed og Palæstinensernes ret til deres egen suveræne og sikre stat.

De kræver desuden en tapper Amerikansk ledelse, der kan hjælpe begge parter med de vanskelige beslutninger og holde hver part ansvarlig, hvis de undlader at opfylde deres forpligtelser.

«På et passende tidspunkt vil vi støtte administrationen, hvis den beslutter at præsentere et forslag om en retfærdig og rimelig løsning, der giver værdighed, sikkerhed og suverænitet for begge folk», svor lederne.

Det offentlige brev blev udgivet samme dag, som Obama afsluttede de bilaterale møder med den Israelske Premierminister, Benjamin Netanyahu, og den Palæstinensiske Præsident, Mahmoud Abbas, i New York. Konflikten i Mellemøsten vil blive en af de vigtigste agendaer, der skal drøftes i denne uge på FN's Generalforsamling i New York, hvortil mere end 120 stats- og regeringschefer er indkaldt.

Ifølge CNN sagde Obama tirsdag til de to ledere, at det er på tide, at de genstarter forhandlingerne og bevæger sig fremad.

Brevkampagnen blev koordineret af «Kirker for fred i Mellemøsten». Blandt dem, der underskrev, var også David Neff, chefredaktør for Christianity Today.

Source: ChristianPost.com

Kommentar:
Hvis Kanaans land tilhører det Jødiske folk, tager endog Kristne ledere fejl, når de kræver en tilbagetrækning fra Judæa og Samaria, så det bliver besat af Islam.

Den eneste rigtige opfattelse hos Kristne ledere vil være at udtrykke, hvad Guds Ord siger. Bibelens Gud vil ikke tage let på, at man støtter Obamas fejlagtige syn på Israel af politiske og taktiske årsager.

Den Jødiske profet Joel er meget klar, når han anfører, at landet Israel ikke må opdeles.

Joel 4:1-3a:
”I de dage og på den tid, når jeg vender Judas og Jerusalems skæbne, samler jeg alle folkeslagene og fører dem ned i Joshafats dal. Dér vil jeg holde rettergang med dem om mit folk og min ejendom, Israel, som de spredte blandt folkene. De delte mit land imellem sig og kastede lod om mit folk.”

Hvem er så disse Kristne ledere, der sætter sig selv over Guds Ord?

Da Israel opgav kontrollen over Gaza, fik Mellemøsten så fred? Hvor er den Kristne efterspørgsel efter en Islamisk anerkendelse af den Jødiske stat, Israel?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Tid for at genlæse Poul Erik Haahr's rapport: "Kirkevækstbevægelsen og New Age".
Willow Creek bringer dig ”hjem” til Rom.