04.09.2013

Både McCain og Obama støtter Amerikansk krig mod Syrien.

Fra News that matters
4. september 2013.

McCain: Hvis Kongressen stemmer imod et Syrienangreb, vil det være katastrofalt.

USA's Præsident, Barack Obama, mødtes mandag med Senatets medlemmer i Det Hvide Hus, og spørgsmålet om, hvorvidt USA bør angribe Syrien, flyttede ind på Capitol Hill.

Efter at have overrasket Kongressen med beslutningen om at søge tilladelse til at bruge magt for at afstraffe Syriens nominelle Præsident, Bashar Assad, for brug af kemiske våben mod sin egen befolkning den 21. august, hastede Obama-administrationens embedsmænd til en afstemning, hvor der blev udtrykt dyb skepsis overfor en militær-intervention.

"Hvis Kongressen skulle forkaste en beslutning som denne, efter at USA's Præsident allerede har forpligtet sig til handling, ville konsekvenserne være katastrofale," sagde McCain til journalisterne efter mødet med Præsidenten i Det Hvide Hus. McCain sagde, at han var opmuntret over mødet, men at der var "lang vej endnu" til denne beslutning.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Sandheden er, at USA har støttet de Islamiske kræfter, der brugte nervegas imod deres egne Muslimske brødre i Syrien. Det gør USA skyldig i de samme krigsforbrydelser, som blev begået i Nazi-Tyskland.

Nervegassen blev enten taget med magt af Syriske tropper, for at forsvare Basher al-Assad’s sekulære diktatur, eller gasflaskerne blev stjålet fra militærdepoter af kommandører, der har forladt Basher og sluttet sig til al-Qaeda.

Det tog kun 12 år for Amerika, først at blive angrebet af Islamisk Jihad og derefter blive en af deres største tilhængere.

Bibelens Gud har advaret os om, at alle, der forlader Ham, vil få problemer med deres tankegang. De vil stå tilbage med et dårligt stillet sind, der vil være så sløret, at de ikke længere kan adskille rigtigt fra forkert og godt fra ondt. En tidligere genial tænker som John McCain er et godt eksempel.

Rom 1:28-32:
”Fordi de ikke regnede det for noget værd at kende Gud, prisgav Gud dem til en forkastelig tankegang, så at de gjorde, hvad der ikke sømmer sig:

De blev opfyldt af al slags uretfærdighed, ondskab, griskhed, usselhed; fulde af misundelse, blodtørst, stridslyst, svig og ondsindethed; de løber med sladder, de bagtaler andre, hader Gud, farer frem med vold, er hovne og fulde af pral; de finder på alt muligt ondt, er ulydige mod deres forældre; de er uforstandige, upålidelige, ukærlige, ubarmhjertige.

De ved, at Gud har bestemt, at lever man sådan, fortjener man at dø; alligevel lever de ikke bare selv sådan, men bifalder også, at andre gør det.”

Da det er Gud, der gør alt dette, er der kun lidt, vi som Evangeliske Kristne kan gøre; men glæd jer, for endetiden i Zion er lige rundt om hjørnet.

De ugudelige skal dømmes, og der findes ingen udgang fra Helvede. Men alle troende skal få en evighed i Himmelen.

Lad os prise Jesus, og sætte vor lid til Ham alene.

Amen.