02.09.2013

Obama indstillet til at dræbe alle politiske fanger i Syrien.

Fra News that matters
2. september 2013.

De første ofre for Obama bliver de politiske fanger i Syrien. De vil blive stegt af Amerikanske missiler, mens Generalerne skjuler sig i deres bunkere.

Tusindvis af Syriske fanger er blevet flyttet til militære mål for at blive brugt som menneskelige skjolde mod Vestlige luftangreb, hævder oppositionens Syriske ”National Coalition”.

I Damaskus siger beboerne, at de har set busser, fyldt med indsatte, blive bragt til steder, som regimet mener, kan være mål, såsom Mezzeh Airbase.

Source: Mirror. UK

Kommentar:
Det, vi ser, viser, at den Syriske borgerkrig er ekstrem ond - grusomheder, der ikke er set siden Nazi-Tysklands dage.

Den sekulære diktator, Basher al-Assad, er sikkert en del af denne ondskab. Men han står overfor nogle af de værste barbarer, der nogensinde har gået på jordens overflade - Islamiske krigere, som dræber for "allah" ved hjælp af de mest groteske drabsteknikker - til ære for deres "gud".

At Basher Al Assad er i live er i sig selv et mirakel. Taliban formåede at dræbe alle sine sekulære modstandere ved at sende selvmordsbombere med falske meddelelser om "fred". Basher risikerer forræderi fra en af sine chefer hvert øjeblik.

Med Basher står Obama overfor sit modstykke. Den Syriske leder ved sikkert, at hans flyvestationer vil blive reduceret til støv, hvis USA lancerer et missilangreb. Derfor vil den Islamiske Jihad i tusindvis blive stegt af de Amerikanske våben den dag, flyvepladserne i Syrien bliver ødelagt. Det ville være ironisk, at Obama's første ofre for den helvedesild, han planlægger at sende over Syrien, vil ramme de mænd, som Washington har planer om at støtte.

Desværre er der blandt de politiske fanger, der nu er lagt i håndjern hos de Syriske fly og helikoptere, ægte politiske fanger - verdslige mænd, der ønsker at se frihed og demokrati i Syrien. Disse mænd vil også blive dræbt af de først indkomne missiler, sendt af vinderen af Nobels fredspris, Barack Hussein Obama.

”Fredsskaberne" arbejder sikkert på overtid for at skabe så megen blodsudgydelse som muligt, for at ære deres "gud". Han er ingen andre end "Baal", et andet navn for Satan.