23.09.2013

Shin Bet advarer: Arabiske Israelere slutter sig til al-Qaeda.

Fra News that matters
23. september 2013.

Sikkerhedstjenesten siger, at Arabiske Israelere slutter sig til oprørsstyrkerne i Syrien sammen med al-Qaeda. De trænes måske mod Israel.

En foruroligende vurdering fra Shin Bet advarer om, at Arabiske Israelere tilslutter sig oprørsstyrker i Syrien og arbejder sammen med al-Qaeda-terrorister.

Ifølge den anmeldelse, der er sendt til statsadvokatens kontor og højesteret, er der en mulighed for, at Arabiske Israelere, der trænes i Syrien, kan bruge deres viden mod Israel – både ved at sprede ideologier og ved hjælp af efterretningstjenester og militære kapaciteter, som de har lært om der.

En anden fare er, at terrorister for Global Jihad kan få værdifulde oplysninger om Israel fra de Arabiske Israelere.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Nogle Israelere er bange for, at Israelske Arabere er en femtekolonne, der en dag vil lede ødelæggelsen af den Zionistiske stat.

Mange Arabere i Israel bliver radikaliserede. For den Israelske regering er dette ikke et problem, der kan løses, da Arabere med Israelsk statsborgerskab ikke kan kastes i havet.

Jesus Messias har advaret os om, at der vil komme forfærdelige tider, når vi nærmer os enden. Mennesker vil høste frugterne af det kaos, de han skabt. Problemerne bliver uløselige. Så vender Messias tilbage og frelser alle, der har været trofaste, og som venter på Ham.

Amen.

Du må være en af dem.