09.09.2013

Siver sandheden ud? Nervegas peger på oprørerne.

Fra Endtimeheadlines/
8. september 2013.

Tidligere analytikere for det Amerikanske Efterretningsvæsen hævder, at de nuværende Efterretnings-analytikere har fortalt, at den Syriske Præsident Bashar al-Assad ikke var ansvarlig for giftgasangrebet den 21. august i udkanten af Damaskus. Angrebet dræbte 1.429 mennesker, hvoraf mere end 400 var børn.

De hævder, at den "voksende mængde beviser" afslører, at episoden var en forud planlagt provokation fra den Syriske oppositions og dens Saudi Arabiske og Tyrkiske tilhængeres side.

"Målet rapporteres at have været at skabe en situation, der ville bringe USA ind i krigen," sagde en tidligere Amerikansk Efterretningsanalytiker. Analytikerne henviste til et møde en uge før den 21. august, hvor de militære modstands-ledere beordrede forberedelser til en "overhængende optrapning" på grund af en "ændring af krigens udvikling", der ville efterfølges af "en Amerikansk-ledet bombning af Syrien."

Desuden, sagde de tidligere Amerikanske analytikere, at Israel byder en begrænset Amerikansk militæraktion velkommen, men ikke så stor, at det vil styrke oprørsgrupperne, som "i stigende grad bliver domineret af Sunni-Jihadister."

I et åbent memorandum til USA's Præsident, Barack Obama, der overvejer et angreb på Syriens militær som reaktion på denne episode, sagde medlemmer af ”Veteran Intelligence Professionals for Sanity”, eller VIPS, at selv de Britiske embedsmænd er klar over, at det ikke var al-Assad, der begik ugerningen. More.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Rusland: al-Qaeda brugte nervegas i Damaskus.
Se desuden: Syriske oprørere tilstår, at de har og bruger kemiske våben - video.