22.11.2013

Iran vil fjerne oss fra verdenskartet.

Fra Frie-ytringer.com/
22. november 2013.

«Iranerne benekter vår fortid og gjentar sin forpliktelse til å fjerne staten Israel fra kartet. Dette minner oss om de mørke regimer fra fortiden som angriper oss først, og deretter hele menneskeheten,» sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu under et møte med lederne for det jødiske samfunnet i Russland i går. Netanyahu viste til uttalelsen fra Irans øverste religiøse leder, som i praksis også er landets politiske leder, Ayatollah Khamenei, dagen før.

Da kalte Khamenei jødene for «rabbisbefengte hunder,» mens tilhørerne ropte «død over Israel».

«Høres det kjent ut for dere», spurte Netanyahu, og la til «Dette er det virkelige Iran. Vi er ikke forvirret. De må ikke ha atomvåpen. Og jeg lover dere at de ikke vil få atomvåpen.»

Også Israels utenriksminister, Avigdor Lieberman, uttalte i går at talen til Ayatollah Ali Khamenei avslører det sanne ansiktet til det iranske regimet.» Den israelske forsvarsministeren sa i går at det etter hans mening er en skam at talen til de iranske sjiamuslimenes øverste leder ikke er blitt fordømt av USA og EU, skriver Israel Hayom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bed om, at jeres flugt ikke skal ske om vinteren eller på en sabbat. For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme." Matt 24:20-21.