22.11.2013

Israelerne spørger: Er det på tide at acceptere de Messianske Jøder?

Fra Israeltoday.co.il/
22. november 2013.

Mindst to Israelske nyhedsbureauer kørte torsdag den samme historie: Gad vide, om det er på tide, at de traditionelle Jødiske samfund endelig accepterer de Messianske Jøder som en legitim og vital del af folkefærdet.

Artiklen i ”Jewish Telegraphic Agency” (JTA) fremhævede den tidligere Amerikanske Præsident, George W. Bush’s, seneste hovedtale ved den årlige konference på det Messiansk-Jødiske Bibel-Institut i Dallas.

De traditionelle Amerikansk-Jødiske grupper var skeptiske overfor, om Bush ville give legitimitet til en bevægelse, de ser som et løgnagtigt trick for at konvertere Jøder bort fra Jødedommen.

Men de Messiansk-Jødiske ledere fortalte JTA, at skønt "dørvogterne" fra traditionel Jødedom ofte er "overivrige" i deres tilgang til de Jøder, der tror på Yeshua (Jesus), er de gennemsnitlige Jøder imødekommende.

Faktisk har IsraelToday noteret det samme i vore rapporter fra den Jødiske nation i det seneste årti. Skønt de traditionelle Ortodokse Jødiske ledere bliver mere højlydte i deres modstand mod det Messianske fællesskab, er det almindelige Israelske samfund faktisk blevet langt mere accepterende.

For to år siden udsendte Israels regeringskontrollerede Channel One News et særligt udsnit, der skarpt kritiserede de anti-missionerende Ortodokse grupper, for at chikanere de Messianske Jøder.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
"På den dag agter jeg at udrydde alle de folkeslag, som rykker imod Jerusalem; men over Davids hus og Jerusalems indbyggere vil jeg udgyde nådens og bønnens ånd, og de skal se hen til mig, ham de har gennemboret. De skal holde dødsklage over ham, ligesom man klager over sin eneste søn, og holde bitter sorg over ham, ligesom man sørger over sin førstefødte." Zak 12:9-10.