23.11.2013

Ruslands comeback i Mellemøsten.

Fra Endtimeheadlines/
22. november 2013.

"Så længe USA vakler under krigstræthed og syge offentlige finanser, kan de Russiske Østenvinde have forrang for de Vestlige vinde i Mellemøsten."

Østenvinden sejrer over Vestenvinden, sagde Mao Zedong triumferende på højden af Den Kolde Krig. I dag er Mao-citatet rigtigt, når det drejer sig om Ruslands bemærkelsesværdige comeback som en ekspansiv stormagt i Mellemøsten.

Det ser nu ud som en diplomatisk genistreg, da den Russiske Udenrigsminister Sergej Lavrov direkte sprang på ideen fra hans Amerikanske kollega John Kerry: At få Syrien til at destruere deres kemiske våben.

Rusland fik to fordele:

1 / Undgå at komme ud på en sidelinje i den Syriske konflikt, hvis eller når den Amerikanske Præsident Barack Obama gjorde alvor af sine trusler om et missilangreb mod de kemiske våben-faciliteter i Syrien.

2 / Assads regime fik betydeligt mere tid ved magten, i det mindste indtil det kemiske våbenarsenal påviseligt er ødelagt under FN’s opsyn.

Derfor har Vladimir Putins Rusland vundet støtte til sin holdning til det allierede Syrien, så udenlandske magter ikke skulle få lov til at intervenere militært for at nedlægge en regering i et andet land.

Dette er i overensstemmelse med FN-pagten, som kun giver mulighed for vold som selvforsvar eller efter en afgørelse, truffet af Sikkerhedsrådet (hvor Rusland og Kina har brugt deres vetoret tre gange i løbet af Syrien-krisen). Men det betyder også, at Bashar Assads regime har frie hænder til at fortsætte med at tvære de Syriske oprørere ud militært, uanset hvor katastrofale konsekvenserne er for de civile Syrere. More.
--------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Ezekiels profeti åbenbarer en stor kommende alliance imod Israel.
Gog/Magog krigen.