21.11.2013

Liberman: Israel må finde allierede uden for Washington DC.

Fra News that matters.
21. november 2013.
Af journalist og forfatter Ivar Fjeld.

Israels Udenrigsminister siger "i mange år havde Israels udenrigspolitik retning mod Washington”.

Udenrigsminister, Avigdor Liberman, sagde onsdag, at Israel bør fokusere på at få nye allierede, og ikke udelukkende påberåbe sig sine forbindelser med USA.

I en tale ved en konference i Sderot understregede Liberman betydningen af ikke at have for meget fokus på Amerika som Israels vigtigste allierede. "I mange år har Israels udenrigspolitik haft retning mod Washington, men min politik har mange flere veje".

Udenrigsministerens kommentarer kom, fordi Washington og Jerusalem for nyligt har langet ud efter hinanden med hensyn til sanktionerne og de nukleare forhandlinger med Iran. Premierminister Benyamin Netanyahu og den Amerikanske Udenrigsminister, John Kerry, var offentligt uenige om at gå efter en diplomatisk aftale med Iran.

Med hensyn til fredsprocessen sagde Liberman: "Vi kan skabe fred, men vi kan ikke gennemtvinge den. Prioriteternes rækkefølge må for det første være Israels sikkerhed. Bagefter kommer den Palæstinensiske økonomi og derefter fred. Vi må ikke ødelægge denne rækkefølge. Vi vil få freden uden forhandlinger, når den økonomiske situation forbedres".

Liberman angreb også behandlingen af Israel i FN: "Hvis jeg skulle tage den enkleste statistik... siden grundlæggelsen af Sikkerhedsrådet har der været 49 fordømmelser af Israel og kun 3 af Iran."

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Israel må igen få forbindelse med deres Gud. Mange Jøder søger stadig efter Messias og indser ikke, at Han allerede har været på jorden én gang. Ved Hans blod er vore synder tilgivet. Det er godt nyt.

Jer 3:22:
”Vend tilbage, I frafaldne sønner, så vil jeg helbrede jeres frafald. Se, vi kommer til dig, for du er Herren vor Gud.”

Mange Jøder, både religiøse og verdslige, bestrider den massive internationale front, der er ved at blive opbygget mod det Jødiske hjemland. At få en ny stærk allieret, ligesom USA har været, er umuligt, da der ikke findes nogen.

Lige for vore øjne samler der sig en ny super regnbuealliance. Den omfatter Kina, Rusland, EU, USA, FN og Pavedømmet.

Israel kan stadig have nogle venner derude såsom Canada og New Zealand. Men de vil ikke sende deres flåder i et forsøg på at redde Jøderne.