29.01.2014

170.000 raketter er rettet mod Israelske byer, siger lederen af IDF’s Efterretningstjeneste.

Fra Endtimeheadlines.
29. januar 2014.

Lederen af Israels mest magtfulde Efterretningstjeneste skildrede onsdag en ændret slagmark, hvor offensivt cyber i den nærmeste fremtid vil udgøre det største skift i kampstrategi i over 1.000 år.

Men lige nu, sagde han, udgør de 170.000 raketter og missiler, der peger mod Israel fra fjendtlige stater, den mest presserende trussel - en fare, han endog antog var større end Irans skrupelløse nukleare program.

"Cyber vil efter min ydmyge mening - og I behøver ikke at være enige med mig – om ikke så længe blive afsløret som en revolution, der er større end skabelsen af krudt eller brugen af luftrummet i begyndelsen af det sidste århundrede," sagde Generalmajor, Aviv Kochavi, lederen af Direktoratet for IDF’s militære Efterretningstjeneste.

Kochavi, som er tidligere Infanteriofficer, kaldte de muligheder, der er i cyber-krigsførelse "næsten ubegrænsede, og det er ikke en metafor."

Han afslørede, at Direktoratet for IDF’s militære Efterretningstjeneste, som er den største af hærens korps, for nylig har udvidet yderligere, og ændret både metodik og – hvad der er mere betydeligt - fremgangsmåde.

Hvor engang, sagde han, en stats Efterretningstjeneste forventedes at beskrive virkeligheden, skal de i dag også "tage del i den" og lave om på den.

Ligesom sin forgænger, Amos Yadlin, beskrev Kochavi i en tale ved tænketanken INSS’s årlige konference i Tel Aviv, et Mellemøsten, der er under historiske forandringer, og som skaber en bred vifte af udfordringer og muligheder. More.
----------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: 170.000 raketter peker mot Israel