23.01.2014

Obama vil forberede Paven til rejsen til Jerusalem.

Fra News that matters.
23. januar 2014.
Af journalist og forfatter Ivar Fjeld.

Det Hvide Hus siger, de mødes for at fokusere på global fattigdom. Præsidenten skal også møde den Italienske Præsident på en fire-dages tur til Europa i slutningen af marts.

Præsident Barack Obama og Pave Francis mødes for første gang i marts til et møde, som Det Hvide Hus siger, vil fokusere på at tackle den foruroligende, voksende ulighed.

"Præsidenten fortsætter til Vatikanet den 27. marts for at mødes med Hans Hellighed, Pave Francis," sagde talsmanden for Det hvide Hus, Jay Carney, i en udtalelse tirsdag.

"Præsidenten ser frem til at drøfte deres fælles forpligtelse på at bekæmpe fattigdom og voksende ulighed med Pave Francis."

Source: The Guardian.com

Kommentar:
Vi må vente spændte på den højest profetiske begivenhed.

Bliv ikke overrasket, hvis Obama tilbyder sin assistance ved Pavebesøget i Israel i maj 2014. Hvis John Kerry kan få styr på tingene, og få en "fredsaftale" i hus inden udgangen af april, kan Obama og Paven rejse til Jerusalem som det ultimative "dømmeteam" i maj.

Når denne falske "fredsaftale" er underskrevet, kan vi, som tror på det Profetiske Ord, erklære, at Den Stor Trængsel officielt er begyndt.

Scenen er sat - moderen til alle bedrag kan begynde. Israel er allerede blevet forvandlet til "Egypten og Sodoma" med New Age, Budhisme og massive homoseksuelle parader, endog i Jerusalems gader.

De to lamper er på Jorden, klar til at være vidner indtil døden. Det er de vintræer, der står i Judæa og Samaria, samt de Evangeliske Kristne, der står med dem i Jerusalem.

Jeg er spændt. Lad os vente og se.
-----------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Paven og Endetiden.